пʼятниця, 09 грудня 2022 18:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"П*здуй додому, бл*дь" ‒ друзі просять росіянина скоріше повертатися з війни

"П*здуй додому, бл*дь" ‒ друзі просять росіянина скоріше повертатися з війни
ГУР оприлюднило чергову перехоплену розмову окупантів ‒ російський військовий розповідає про втрати. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Росіяни вже обговорюють нову хвилю мобілізації в країні. Так, один з окупантів, який воює в Україні, розповів, що про новий призов чув "з перших вуст".

Розмову чоловіка з приятелями із Росії оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Судячи з розмови, відбувалась вона наприкінці листопада.

Окупант каже, що з перевіркою у їхній підрозділ приїжджав особисто "керівник всієї цієї ху*ні" генерал Сергій Суровікін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянам розказують казки про гонорар, який платять в Україні за убивства окупантів

"Коротше, така х*ня: в Пензі зараз починається новий призов, чисто артилеристи, нах*й. Командири відділень, командири машин, там всяка х*ня. Укріплювати будуть", ‒ розповів російський військовий.

За його словами, призов строковиків в РФ мав закінчитись до 1 грудня і відразу планують починати мобілізацію.

"У нас вже жорстка нестача. У нас тут 3-й полк роз*бали нах*й під Луганськом. Коротше, 52 чоловіка тільки залишилось", ‒ каже окупант.

"Закінчуй, бл*дь, всю цю х*йню. П*здуй додому, бл*дь", ‒ підтримали друзі росіянина.

Російські окупанти на Донеччині масово дезертирують, голодують, потребують елементарних речей. Командування не дає їм не те, що відпусток – навіть не відпускає з позицій. Тому мобілізовані росіяни просто розбігаються, поскаржився матері російський окупант у розмові, перехоплення якої опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Російський солдат на Донеччині розповідає матері про великі втрати й пиятику у підрозділі. Окупанти перебувають у залитих водою окопах, четверту добу не сплять, лише горілка допомагає.

Зараз ви читаєте новину «"П*здуй додому, бл*дь" ‒ друзі просять росіянина скоріше повертатися з війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі