середа, 07 березня 2012 14:59

П'яний з рушниці розстріляв автомобіль з молоддю на Рівненщині

П'яний з рушниці розстріляв автомобіль з молоддю на Рівненщині

Відбулася переляком і розбитим склом компанія юнаків у селі Миляч Дубровицького району Рівненської області . За хлопцями буквально полював п'яний чоловік, який хотів помститися їм за матюки на свою адресу. Селянин схопив рушницю і розстріляв авто, що проїжджало вулицею.

"Постріл розніс на друзки заднє скло. Хлопцям-пасажирам однозначно пощастило, бо їх не зачепило. Ще б трохи вище і людей у автомобілі могло би серйозно поранити", - каже Павло Шкодич, виконуючий обов'язки начальника Дубровицького райвідділу міліції.

Сварка та гонитва за автомобілем "Славута" почалися біля сільського кафе у центрі Миляча.

27-річний Олексій уже був добряче напідпитку, коли запримітив компанію юнаків 17-20 років з сусіднього села Жадень. Щоб не пустити чужаків до кафе Олексій вперто став на порозі.

"Чоловік каже, що давно уже має неприязні стосунки з цією компанію. Тому не давав їм пройти до кафе, затуливши собою вхід. У відповідь юнаки його голосно облаяли", - розповідають в міліції. – "Тоді він захотів помститися – збігав додому за гладкоствольною рушницею".

Знайомий легковик Олексій застав біля кафе. Троє юнаків уже сідало в нього. Світло фар засліпило чоловіка і це ще більше його розгнівало. Не довго думаючи, селянин зарядив рушницю і вистрелив по автівці, коли та почала від'їжджати.

З першого разу не влучив, тому Олексій поцілив у легковик вдруге - розлетілося на шматки заднє скло. Переляканим хлопцям вдалося втекти і викликати з мобільного міліціонерів на підмогу. Кривдника з рушницею уже затримали. За хуліганство з вогнепальною зброєю йому "світить" до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «П'яний з рушниці розстріляв автомобіль з молоддю на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі