понеділок, 19 квітня 2021 15:14

П'яний водій фури намагався відкупитися від поліції талонами на паливо

П'яний водій фури намагався відкупитися від поліції талонами на паливо
Порушник намагався підкупити правоохоронців талонами на пальне Фото: facebook.com

Під Києвом зупинили п'яного водія. Патрульні передали його слідчим, оскільки той намагався відкупитись від них.

Інцидент трапився 17 квітня вдень на 77 км автодороги Київ — Харків. Вміст алкоголю у крові водія в 11 разів перевищував норму, повідомили в патрульній поліції Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легковик на великій швидкості протаранив маршрутку – є постраждалі

"Інспектори зупинили вантажівку МАЗ 643008, адже водій, рухаючись автодорогою, не користувався паском безпеки.
Під час перевірки документів та спілкування з 48-річним водієм, патрульні відчули різкий запах алкоголю з порожнини рота й помітили виражене тремтіння пальців рук і нечітке мовлення. Оскільки ці ознаки відповідають алкогольному сп'янінню, поліцейські запропонували пройти огляд на стан сп'яніння. Водій погодився та отримав результат 2,15 проміле", - сказано в повідомленні.

Порушник намагався підкупити правоохоронців талонами на пальне. На нього склали протоколи. Слідчі встановлять усі обставини цієї справи.

На Луганщині оштрафували водія маршрутки, який порушив карантинні вимоги та намагався втекти. Інцидент стався у місті Рубіжне. Пасажири в салоні були без масок.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій фури намагався відкупитися від поліції талонами на паливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі