неділя, 19 травня 2019 15:38

П'яний таксист намагався збити дівчат

П'яний таксист намагався збити дівчат
У водія стався конфлікт із компанією. Фото: "Інформатор"

У Києві п'яний водій Über намагався збити двох дівчат.

Люди не постраждали, а водій врізався у вантажівку, повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався 19 травня 01.00 на вулиці Стеценка, біля заправки Wog.

Водій Opel Zafira служби таксі Über проживає в хостелі біля місця події. Його сусіди святкували День народження. Нетверезий чоловік прийшов в гості, але поводив себе неадекватно і ображав присутніх дівчат. Незабаром вони вийшли в магазин на заправці, а водій таксі сів в автомобіль і спробував наїхати на них. Тим вдалося сховатися за дерево.

Інші гості на святі і спробували витягнути чоловіка з машини. Той вирішив втекти і мало не наїхав на кількох людей, після чого врізався у вантажівку. Після аварії чоловік вибіг з машини, але очевидці змогли його затримати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одного водія розчавило, інший зламав шию: страшна ДТП під Києвом

Сам водій підтвердив, що під час події був п'яним і у нього дійсно стався конфлікт з компанією, яка проживає в хостелі. Однак, за його словами, автомобіль він хотів відігнати подалі, оскільки побоювався за його збереження. А чоловіки нібито підійшли до таксі Über і почали його трощити, потім витягли самого водія з машини і почали бити ногами.

Поліцейські перевірили водія Opel на драгері. Прилад показав 1,57 проміле алкоголю в крові.

17 травня на території Саксаганського району Кривого Рогу біля зупинки громадського транспорту Ювілейна трапилася ДТП із постраждалими.

Зараз ви читаєте новину «П'яний таксист намагався збити дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі