понеділок, 09 липня 2012 12:00

П'яний рівненській злодій забув мобілку у викраденій автівці

П'яний рівненській злодій забув мобілку у викраденій автівці
Молодик здивувався, коли до нього вранці прийшли правоохоронці. Фото: segodnya.ua

У райцентрі Березне на Рівненщині міліціонери затримали 26-річного молодика, який ледь не розбився на викраденому автомобілі. Хлопець зробив це заради забави, бо був напідпитку і нудьгував.

"Дмитро немісцевий, живе у селищі Соснове цього ж району. У Березне він приїхав відпочити. Вештаючись по нічному райцентру, молодик заглянув на одне подвір'я", - каже Олена Дудко з прес-центру обласної міліції. – "Як він сам пояснює – хотів напитися води, бо його мучила спрага. Хлопець був добряче захмелілий".

Селянин переліз через паркан і помітив на подвір'ї два автомобілі. Про воду він тут же забув – вирішив, що хоче покататися. Спочатку відкрив дверцята і усівся у "Фольксваген", однак не зміг виїхати. Тоді п'яний молодик пересів до "Форда ескорт", який стояв поруч. Відчиняти браму він не став, а просто "виніс" її з розгону. При цьому автомобіль зачепив бетонний стовп.

"Викрадач трохи пошкодив автомобіль, однак продовжував деякий час кататися по місту. На щастя, він нікого не збив. Наїздившись досхочу, водій покинув легковик просто посеред вулиці. А сам попрямував додому", - додає Олена Дудко. – "Власник автомобіля звернувся до правоохоронців, щоб допомогли знайти нічного гостя".

Вранці Дмитро був неприємно шокований появою міліціонерів. Він ніяк не міг зрозуміти, чому його так швидко знайшли. Як виявилося, пересідаючи з одного автомобіля у інший, хлопець випустив з кишені свій мобільний телефон. Трубка так і залишилася лежати на подвір'ї у Березному.

Проти селянина порушили кримінальну справу за викрадення авто. За скоєне молодому чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з можливою конфіскацією майна.

Нічна пригода здивувала односельчан Дмитра – досі він жодного разу не порушував закон. Постійної роботи не мав, їздив на сезонні заробітки.

Зараз ви читаєте новину «П'яний рівненській злодій забув мобілку у викраденій автівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі