вівторок, 30 березня 2021 16:43

П'яний на іномарці вбив двох дітей, які каталися на велосипедах: кадри моторошної аварії
3

На Вінничині під колесами легковика загинули двоє дітей, які каталися на велосипедах.

Трагедія сталася в селі Росоша Липовецького району. Водій Skoda за кермом був п'яний, повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

"Аварія сталась близько 13:00. За попередньою інформацією слідства, 20-річний водій, житель Оратівської територіальної громади, допустив наїзд на двох хлопчиків, віком 6 та 7 років, які на велосипеді переїжджали проїжджу частину дороги. В його організмі було виявлено 1,76 проміле алкоголю. У результаті аварії водій іномарки з'їхав у кювет, де його автівка загорілась", - сказано в повідомленні.

Фото: vn.npu.gov.ua
Водій був п'яний

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У моторошній аварії з катафалком загинула сім'я

Діти померли на місці, а горе-водій не постраждав.

У поліції за фактом смертельної аварії відкрили кримінальне провадження. Чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі.

У Харківській області водій на Mercedes збив 12-річну дівчинку. Дитина померла на місці ДТП. Інцидент стався 27 березня по вул. Сумський шлях у селищі Подвірки. 29-річний водій автомобіля Mercedes здійснив наїзд на дівчинку, яка перебігала проїжджу частину. Від отриманих травм дитина померла на місці ДТП.

Зараз ви читаєте новину «П'яний на іномарці вбив двох дітей, які каталися на велосипедах: кадри моторошної аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі