пʼятниця, 23 квітня 2021 16:14

П'яна жінка розвалила поліцейській голову

У Рівному 47-річна поліцейська отримала пляшкою по голові від п'яної 30-річної жительки Вараша. Дільнична була на службі й ішла до заявника в мікрорайоні Будівельників. Поліцейську госпіталізували, а зловмисницю помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Подія сталася ввечері 22 квітня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: rv.npu.gov.ua
  У Рівному 47-річна поліцейська отримала пляшкою по голові від п’яної 30-річної жінки
У Рівному 47-річна поліцейська отримала пляшкою по голові від п’яної 30-річної жінки

"Дільнична перебувала на службі та за зверненням місцевих жителів йшла саме до заявника. Жінка сиділа на лавці. Лаялася й погрожувала поліцейській. У відповідь отримала зауваження. Зловмисниця продовжувала нецензурно виражатися та провокувати бійку. Офіцерка повідомила про конфлікт на спецлінію 102. Коли це почула зловмисниця, накинулась на дільничну, шарпала її за формений одяг, а потому вдарила по голові скляною пляшкою", - розповіли поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одного скалічив, на іншого натравив вівчарку: підозрюваний розправився з поліцейськими

У потерпілої закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, тріщина лобної кістки та численні забої.

Автор: rv.npu.gov.ua
  Поліцейську госпіталізували, а зловмисницю помістили до ізолятора тимчасового тримання
Поліцейську госпіталізували, а зловмисницю помістили до ізолятора тимчасового тримання

Про нападницю відомо, що вона зловживає алкогольними напоями та вже неодноразово потрапляла в поле зору поліцейських. За вчинення домашнього насильства вона перебуває на обліку. Тепер за напад на поліцейську може сісти до в'язниці на п'ять років.

У приміському маршрутному таксі № 706 Київ-Бровари пасажирка попросила чоловіка не грубіянити, у відповідь він напав на неї та розбив носа. Постраждала виявилася співробітницею поліції. Чоловіка затримали. З'ясувалося, його судять за побиття колишньої дружини.

Зараз ви читаєте новину «П'яна жінка розвалила поліцейській голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі