пʼятниця, 18 жовтня 2013 16:38

П'яна матір 2-річної дівчинки з Чабанів спробувала забрати її з дитбудинку
7

Фото: Фото: Андрій Жигайло

26-річна Олена Коржук, матір 2-річної Каті, яку залишили на зупинці громадського транспорту, приїхала до київського будинку малюка. Жінка хоче забрати дитину, але медики так і не впустили її, бо у неї немає паспорта, що підтверджує особу. З собою мати принесла пакет цукерок, який спробувала передати донці, але їх не взяли.

Жінка, каже що не знала, що її доньку забрала міліція. Вважала що вона у куми, з якою та орендує будинок.

"Я не знаю як так трапилось, як Катруся потрапила до цього бомжа. Я її залишила на куму Ірину і пішла працювати. Більше я її не бачила. Я просто хочу забрати свою доньку додому. В мене паспорта немає, він у першого чоловіка в Кіровограді. Забрати його не можу, — він мене бив", - розповідає Олена Коржук перед входом до лікарні. Від неї тхне алкоголем.

На запитання, куди вона повезе дитину, каже що до Іванкова, що на Київщині. Там у неї живе новий хлопець.

"Я з ним познайомилась два тижні тому. Він обіцяв взяти мене заміж, показував паспорт, що неодружений. У нього є хата, там і будемо жити. Я його люблю, і він мене також. Казав не проти буде доньки. Чоловік ходитиме на роботу, а я виховуватиму", - додала вона.

До жінки вийшла головний лікар Наталя Ващенко, яка пояснила, що не може впустити її навіть побачити доньку, бо та немає документів.

"Я не можу цього зробити, бо ви маєте мати паспорт. Можу сказати, що Катруся в доброму здоров'ї, добре харчується і спить. Привезете паспорт, дозвіл від соціальної служби, там побачимо. Що з вами робити хай вирішують вони", - розповіла жінка.

14 жовтня, на автодорозі біля села Чабани, що під Києвом, знайшли 2-річну Катерину Коржук. Дівчинка гуляла сама по зупинці громадського транспорту. Охоронці сусідньої автозаправки викликали міліцію, яка забрала дитину до дитбудинку.

 

Зараз ви читаєте новину «П'яна матір 2-річної дівчинки з Чабанів спробувала забрати її з дитбудинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі