четвер, 15 березня 2007 12:18

Путін підштовхнув Абрамовича до рішення розлучитися

Роман Абрамович погодився розлучитися з дружиною після того, як президент Росії Володимир Путін велів йому "навести лад" в особистому житті.

Мільярдер і власник ФК "Челсі", чию дружбу з Путіним порівнюють зі стосунками батька і сина, отримав вказівку розібратися у своєму особистому житті, після того, як його зв`язок з Дариною Жуковою став надбанням громадськості.

40-річному Абрамовичу і його 39-річній дружині Ірині минулого місяця в Москві забезпечили "швидке розлучення". Вся ця історія була, ймовірно, найдорожчим розлученням у світі.

Після того, як фотографії Абрамовича в компанії колишньої моделі були опубліковані в жовтні минулого року, Ірина пред`явила чоловіку ультиматум: або вона, або коханка – і, коли він відмовився залишити Дарину, Ірина зажадала розлучення.

Він, за деякими відомостями, не хотів давати їй розлучення, але після втручання Путіна передумав.

"Коли минулого року почали розповзатися чутки про приватне життя Абрамовича, Путін велів йому привести особисте життя в порядок. Путін – дуже сімейна людина, і він не схвалював стосунків Абрамовича з Дариною і того розголосу, який одержав цей зв`язок", - сказав Daily Mail біограф Путіна Кріс Хатчінс, який також є біографом Абрамовича.

"Путін сприймає Абрамовича як посланця Росії і дав йому зрозуміти, що він повинен улагодити свої особисті справи", - додав він.

Біограф зазначив, що, хоча у обох сторін в результаті розлучення залишилося "достатньо грошей, щоб забезпечити їм безбідне життя", Ірина була "абсолютно зломлена" розлученням.

"Вона ніколи цього не хотіла", – каже він.

"Ірина ніколи не хотіла руйнувати шлюб, але вона занадто горда, щоб продовжувати жити в шлюбі, якби він не перестав зустрічатися з Дариною", - каже Хатчінс, пише Інопреса.

Зараз ви читаєте новину «Путін підштовхнув Абрамовича до рішення розлучитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі