вівторок, 20 грудня 2022 18:40

Путін перекидає "чмобіків" із далекосхідних регіонів РФ

Путін перекидає "чмобіків" із далекосхідних регіонів РФ
Все, що залишилося від російських окупантів. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти нарощують обсяги перекидання мобілізованого особового складу, озброєння і військової техніки, пально-мастильних матеріалів та боєприпасів.

Ворог везе мобілізованих росіян з далекосхідних регіонів Російської Федерації. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Противник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Ворог намагається покращити тактичне положення на Куп'янському і Лиманському напрямках.

На інших напрямках окупанти здійснюють оборону раніше зайнятих рубежів, зосереджуються на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Колекція" із 266 збитих російських вертольотів: ЗСУ розповіли про приземлені Мі-8

На Сіверському і Слобожанському напрямках ворог із мінометів та артилерії обстріляв позиції наших військ у районах 27 населених пунктів.

На Куп'янському і Лиманському – окупанти обстрілювали з танків і всього спектру артилерії 15 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку ворог обстрілював з танків, мінометів, ствольної і реактивної артилерії позицій наших.

На Запорізькому і Херсонському – окупанти обстрілювали наші позиції і цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Обстріляли з танків і всього спектру артилерії 35 населених пунктів.

Вчора Сили оборони України відбили атаки ворога в районах низки населених пунктів на Донеччині і Луганщині. Українські зенітники збили два російських гелікоптера Мі-8.

За 300 днів Збройні сили України знищили 99 230 російських окупантів, 5974 їхніх броньованих машин, 2995 танків, 266 гелікоптерів і 281 літак.

Зараз ви читаєте новину «Путін перекидає "чмобіків" із далекосхідних регіонів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі