пʼятниця, 16 квітня 2021 18:10

Псевдоцілителька серед вулиці "очистила" жінку від негативу і виманила 170 тис. грн

Псевдоцілителька серед вулиці "очистила" жінку від негативу і виманила 170 тис. грн
Псевдоцілителька видурила у 85-річної жінки 170 тис. грн. Шахрайка серед вулиці провела їй обряд "чищення" від негативної енергії Фото: pixabay.com

У Сумах псевдоцілителька видурила у 85-річної жінки 170 тис. грн.

Шахрайка серед вулиці провела їй обряд "чищення" від негативної енергії. Жінці вона повідомила про нещастя, яке начебто має статися, пише tsn.ua. І щоб уникнути біди, порадила принести всі коштовності. Слова шахрайки підтвердила ще одна жінка, яка нібито випадково підійшла і почала нахвалювати псевдоцілительку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матушка Мотрона допоможе": шахрайка видурила в жінки понад $16 тис.

Жінка зібрала всі заощадження у конверт та винесла пакунок до під'їзду. Після примовлянь та заклинань – шахрайка повернула згорток пенсіонерці і наказала до ранку не відкривати. Вже за кілька годин жінка отямилася і вирішила перевірити. Замість гривень, доларів та євро, у конверті лежали нарізані папірці.

Окрім грошей, постраждала віддала псевдоцілительниці ще і ювелірні прикраси. Шахрайку та її спільницю шукає поліція.

У селі Ренів Тернопільської області шахрайка видурила у 74-річної жінки всі гроші, пообіцявши їй врятувати онука. Потерпіла повідомила, що шахрайка почала розповідати про пороби.

Зараз ви читаєте новину «Псевдоцілителька серед вулиці "очистила" жінку від негативу і виманила 170 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі