Ексклюзиви
понеділок, 25 листопада 2013 15:30

Псевдо-чиновниця видурила у сумчан "хабарів" на 100 тис. грн

У місті Суми міліціонери затримали 37-річну мешканку міста Луганськ, яка займалася шахрайством. Жінка називалася в магазинах та аптеках представником контролюючих органів, знаходила недоліки в роботі та видурювала в продавців гроші, щоб їх залагодити.

"Так вона видурила в сумчан близько 100 тисяч гривень. Міліціонери встановили п'ятьох постраждалих. Але їх може бути більше, бо жінка працювала і в інших містах України. Вона знімала тимчасові квартири, робила злочини і зразу переїжджала, - повідомили в сумському міському відділі міліції. - В Київській області в Броварському районі її оголосили в розшук за схожі злочини".

Найчастіше жінка називалася представником податкової інспекції, санстанції, ветеринарної медицини чи працівником земельного кадастру. Міліціонери затримали її в одній із аптек в центрі Сум. Вона прийшла з підробленими документами.

"Почала вимагати в продавця гроші за ніби-то якесь порушення. Змусила його подзвонити до власника аптеки. Зробила вигляд, ніби з ним розмовляє, але насправді вимкнула телефон, - продовжили в міліції. - Власник щось запідозрив, відразу приїхав до аптеки. Жінка вже отримала від продавця гроші. Власник тримав її до приїзду міліціонерів".

"Вона поводила себе неадекватно. Почала прикидатися, що втрачає свідомість. У відділку гризла себе за руки, зображала, що божевільна. Очевидно, розраховувала, що їй буде скидка, - розповів Володимир Крупецьких із сумського міського відділу міліції. - Також говорила, що вагітна. Але то все неправда".

Луганчанка може отримати до 8 років позбавлення волі. Зараз міліція продовжує шукати людей, які постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Псевдо-чиновниця видурила у сумчан "хабарів" на 100 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути