пʼятниця, 10 квітня 2020 09:27

Просився на колінах: провчили маршрутника, який вигнав скаліченого ветерана АТО

У Миколаєві ветерани російсько-української війни змусили стати на коліна водія маршрутки, який напередодні відмовився везти інваліда війни Олександра Беспалова як пільговика. Вигнав його з транспорту та вдарив.

Із водієм була проведена виховна бесіда. Про це у Facebook написав ветеран АТО Олександр Погребиський. Він нагадав, що Беспалов є інвалідом 1-ї групи, оскільки не має ока та частини черепа, які втратив на війні.

Автор: скріншот
  У Миколаєві ветерани АТО  змусили стати на коліна водія маршрутки, який  відмовився везти інваліда війни Олександра Беспалова як пільговика
У Миколаєві ветерани АТО змусили стати на коліна водія маршрутки, який відмовився везти інваліда війни Олександра Беспалова як пільговика

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти привели на цвинтар маршрутника, який вигнав дітей героя АТО

"Не можна зневажливо ставитись до учасників війни з РФ. Скільки вже проведено виховних робіт із водіями маршруток, скільки вже вибачились? Не один десяток. Думаю, ця робота буде продовжуватись, поки ці люди не отримають чіткого розуміння поваги до прав учасників війни!" - написав ветеран АТО.

За його словами, крім того, Укртрансбезпека склала 2 протоколи на транспортний засіб. А на самого водія написана заява в поліцію.

У Маріуполі кондукторка маршрутного автобуса намагалася вигнати чоловіка з посвідченням учасника бойових дій із транспорта. Конфлікт стався в маршрутному таксі №112.

Зараз ви читаєте новину «Просився на колінах: провчили маршрутника, який вигнав скаліченого ветерана АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі