неділя, 24 серпня 2014 12:22

Проросійські бойовики заявляють, що оточили 7 тисяч українських військових

Проросійські бойовики заявляють, що оточили 7 тисяч українських військових
Фото: ukr.segodnya.ua

Проросійські терористи на Донбасі стверджують, що оточили дві великі угруповання українських військових. 

Про це повідомляє РІА Новости.

Загальна чисельність оточених війсь нібито 7000 чоловік. На цьому тлі тривають запеклі бої за Донецьк та інші міста, підконтрольні прихильника самопроголошеної Донецької республіки

Терористи рапортують про те, що взяли в "казан" в Донецькій області військових відразу декількох батальйонів, підконтрольних Києву. Це "Донбас", "Айдар" і "Шахтарськ". В оточенні опинилися механізована і аеромобільна бригади, а також штаб одного з армійських корпусів.

Видання з посиланням на штаб сепаратистів самопроголошеної Донецької народної республіки повідомляє, що у оточених силовиків близько півсотні танків і стільки систем залпового вогню Град і ураган, більше двох сотень броньованих машин і приблизно вдвічі менше артилерійських знарядь. Чисельність угруповання, заявили противники Києва, становить 5000. Ще дві тисячі блокували в іншому районі в Донбасі.

Терористи стверджують, що за останні дві доби було вбито більше 150-ти українських силовиків.

Після цієї заяви прес-центр АТО спростував інформацію про захоплення бойовиками ряду міст, а також оточення українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Проросійські бойовики заявляють, що оточили 7 тисяч українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі