четвер, 05 березня 2015 11:47

Прокуратура взялась за начальника охорони Януковича

Прокуратура взялась за начальника охорони Януковича
Віктор Янукович. Фото: intvua.com

Прокуратура повідомила про підозру колишньому заступнику начальника Управління - начальнику Служби безпеки президента Віктора Януковича.

Про це йдеться у повідомленні відомства.

"Так, вказана особа у січні минулого року, діючи умисно, не маючи на те законних підстав, шляхом виставлення відповідних постів, безпідставно посилаючись на постанову Київського окружного адміністративного суду, перешкоджала масовому руху людей на території села Нові Петрівці Вишгородського району Київської області до резиденції колишнього Президента України В. Януковича "Межигір'я" для проведення вуличної ходи, обмежуючи тим самих конституційні права громадян України", - зазначено у повідомленні.

Злочинні дії підозрюваного кваліфіковано за ст. 340 КК України, тобто незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій.

"Прокуратура Київської області звертається до громадян, яким відомо про порушення конституційних прав громадян під час Революції Гідності, з проханням повідомити про ці події орган досудового розслідування", - йдеться у повідомленні.

 

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура взялась за начальника охорони Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі