середа, 14 серпня 2019 13:33

Про каяття Зайцевої не може бути мови: нові подробиці із суду

Про каяття Зайцевої не може бути мови: нові подробиці із суду
Харківський апеляційний суд почав розглядати апеляції Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, які проходили обвинуваченими у справі про масштабну ДТП на вулиці Сумській. Фото - kh.depo.ua

Представник потерпілих у масштабній аварії на вулиці Сумській в Харкові, адвокат Лариса Матвеєва розкритикувала позицію захисту обвинуваченої в справі Олени Зайцевої.

Мовляв, спочатку вона визнавала нібито всі обставини кримінального провадження, визнавала свою вину. Потім в апеляційній скарзі вона вже зазначає, що її ступінь вини менший за ступінь вини Геннадія Дронова. А цивільний позов має бути переглянутий на рахунок зменшення відповідальності. Така позиція захисту і самої Зайцевої не може свідчити про її каяття, сказала Матвеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат вимагає закрити справу проти Дронова

"Ми вважаємо, про щире каяття, яке неможливе без визнання вини, не може бути й мови. Тому ні про жодні зменшення відповідальності Зайцевої також не може йти мова", - підкреслила Матвєєва.

Вона також зауважила, що згідно висновків експертів із Дніпра, що були долучені до матеріалів справи і визнані доказом, Зайцева за будь-якої швидкості, як 80 км/год., так і 106,6 км/год, мала можливість зупинитися перед стоп-лінією.

Сьогодні, 14 серпня, Харківський апеляційний суд почав розглядати апеляції Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, які проходили обвинуваченими у справі про масштабну ДТП на вулиці Сумській. Обоє отримали по 10 років в'язниці. У апеляції водійка авто, яке розчавило 6 людей на тротуарі, просила 5 п'ять років умовного терміну. Інший засуджений хоче, аби його виправдали, адже винним у аварії себе не вважає.

Зараз ви читаєте новину «Про каяття Зайцевої не може бути мови: нові подробиці із суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі