неділя, 25 березня 2007 16:02

Принц Гарі у п"яному стані побив фотографа (ФОТО)

Британський фотограф Нірак Теннер звинуватив принца Гарі в нападі. За словами Теннера, принц напав на нього при виході з лондонського нічного клубу. Принц Гарі, який був сильно п"яний, побачив Теннера на задньому дворі клубу. Прагнучи залишитися непоміченим принц виходив з клубу з чорного ходу.

Впізнавши Теннера, який, за його ж власними словами, і раніше знімав принца, Гарі кинувся за ним і, схопивши за комір, спробував перекинути його на землю, обсипаючи лайкою. Нірак Теннер був не єдиним папарацці на задньому дворі клубу, і ця сцена була задокументована іншими фотографами.

Проте, як повідомляє ВВС News, Кларенс-Хаус вже виступив із спростуванням цих звинувачень. За словами представника офіційної резиденції спадкоємця британського престолу, принц Гарі не мав наміру нападати на фотографа, він випадково впав на Теннера при виході з клубу, повідомляється на сайті News of the World.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі у п"яному стані побив фотографа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі