четвер, 08 квітня 2021 16:03

Прикордонники не пустили в Україну російських моряків

Прикордонники не пустили в Україну російських моряків
Прикордонники перевіряли судно, яке прийшло з Туреччини. На борту перебували троє моряків з Росії, які у вересні 2020 року незаконно відвідували окупований Крим через закриті порти Фото: espreso.tv

У пункті пропуску "Миколаївський морський торговельний порт" прикордонники не пропустили на територію України трьох моряків з Російської Федерації.

Прикордонники перевіряли судно, яке прийшло з Туреччини. На борту перебували троє моряків з Росії, які у вересні 2020 року незаконно відвідували окупований Крим через закриті порти, повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов, передає "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінального авторитета з Росії "Саліма" затримали в Україні

За порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму та виїзду з неї прикордонники Херсонського загону відмовили морякам з Росії в пропуску та заборонили їм в'їзд в Україну на 3 роки.

З України видворили громадянина Норвегії, який погрожував вчинити на території країни низку тяжких злочинів. Йому заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники не пустили в Україну російських моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі