середа, 09 грудня 2020 18:10

Правоохоронець перекваліфікувався в наркоділка
4

На Хмельниччині поліцейські затримали колишнього міліціонера, який продавав наркотики.

Наркоділок варив їх самостійно і продавав на території Хмельницької області, повідомили в Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік варив у своїй квартирі наркотики і пересилав їх клієнтам через пошту

Поліцейські затримали колишнього міліціонера, який продавав наркотики
Фото: npu.gov.ua
Наркоділок варив їх самостійно і продавав на території Хмельницької області
Наркоділок варив їх самостійно і продавав на території Хмельницької області
Поліцейські затримали колишнього міліціонера, який продавав наркотики

"У травні 2020 року Хмельницьким управлінням Департаменту внутрішньої безпеки НПУ було встановлено інформацію щодо особи, яка займалася виготовленням та розповсюдженням наркотиків на території Хмельниччини. Причетним до злочинної діяльності виявився колишній оперуповноважений Хмельницького міського відділу міліції Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Правоохоронці провели оперативні закупівлі у зловмисника. Експертиза показала, що придбана речовина – амфетамін", - сказано в повідомленні.

Поліцейські провели обшуки та вилучили амфетамін, марихуану, опій ацетильований, ємкості та обладнання для виготовлення і зберігання наркотиків, посуд з їхніми залишками, ваги, мобільні телефони.

Суд обрав наркоділку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі.

Київські оперативники затримали 2 сімейні пари за виготовлення та збут наркотиків. Одна пара організувала у власній квартирі виготовлення психотропів та наркотиків, а інша - їх збувала.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронець перекваліфікувався в наркоділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі