понеділок, 30 листопада 2020 18:53

Правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії

Правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії
У нарколабораторіях виготовляли амфетамін та вирощували канабіс. Фото: Нацполіція

У Києві правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії.

Як зазначається, двоє зловмисників організували нарколабораторії, де виготовляли амфетамін та вирощували канабіс. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

"Двоє чоловіків обладнали гідропонічну ферму в підвалі гаражного приміщення на території Деснянського району столиці. За результатами проведених обшуків у гаражі, авто і приміщеннях фігурантів вилучено висушені рослини коноплі, пакети і ємності з марихуаною, загальною вагою більше 10 кілограмів. Крім того, в квартирі одного з чоловіків виявили близько 500 грамів амфетаміну та лабораторне обладнання для його виготовлення", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці "вибивали" з чоловіка неіснуючий борг і намагалися відібрати його квартиру

За попередніми оцінками, вартість вилучених наркотичних засобів перевищує 2 млн грн.

"Затриманим повідомлено про підозру і обрано запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває", - зазначили в прокуратурі.

Біля берегів іспанської Валенсії поліція заарештувала 5 осіб з 2 т гашишу та марихуани на борту. Наркодилерів впіймали після 5-годинної погоні за їхнім швидкохідним катером.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі