вівторок, 11 вересня 2012 09:04

Правоохоронці більше ніж півроку ловили палія "Лексуса" харківського судді

8 вересня цього року працівники відділу карного розшуку Харківського міськуправління ГУМВС України спільно зі своїми колегами з Червонозаводського райвідділу викрили у скоєнні злочину - підпалі автомобіля судді Харківського апеляційного суду - раніше судимого 21-річного харків'янина.

Так, 30 січня о 16:30 в чергову частин Червонозаводського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового про те, що на автомобільній стоянці біля будівлі Апеляційного суду Харківської області горить автомобіль. Дана подія була зареєстрована в журналі реєстрації Червонозаводського райвідділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківському судді спалили Lexus

Виїздом на місце події було встановлено, що біля будівлі Апеляційного суду горить автомобіль марки "Лексус", що належить судді апеляцію суду.

Під час слідчих дій було встановлено, що зловмисник спеціально пошкодив чуже майно. Свої дії він пояснив неприязню до судді. Тому, прагнучи завдати йому матеріальний збиток, облив бензином капот автомобіля і підпал, після чого з місця вчинення злочину зник.

Зараз чоловік перебуває у СІЗО. Йому загрожує покарання за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці більше ніж півроку ловили палія "Лексуса" харківського судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі