понеділок, 26 жовтня 2020 18:10

Працівника митниці викрили на махінаціях з автомобілями

Працівника митниці викрили на махінаціях з автомобілями
Працівника митниці викрили на махінаціях з автомобілями Фото: dbr.gov.ua

Заступника начальника Дніпропетровської митниці підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Група осіб протягом тривалого часу імпортувала нові автомобілі під виглядом використаних із підробленими документами і не сплачувала митні платежі в повному обсязі, повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань. Заступника начальника митниці звинувачують у відсутності реакції на ці правопорушення, через що до бюджету не нарахували 460 тис. грн. податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митники виявили контрабанду зубів

Працівнику митниці повідомили про підозру за зловживання владою чи службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. Йому загрожує 3 до 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, а також штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На хабарі затримали начальника відділу митного оформлення одного з митних постів "Київ-західний" Держмитслужби України. За попередньою інформацією, чиновник вимагав $1,5 тис. за нестворення штучних перешкод при розмитненні вантажів із Китаю.

Зараз ви читаєте новину «Працівника митниці викрили на махінаціях з автомобілями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі