четвер, 21 січня 2021 18:09

Пожежа в пансіонаті для літніх: біля будинку власниці виставили наряди поліції

Пожежа в пансіонаті для літніх: біля будинку власниці виставили наряди поліції
У Харкові під час пожежі в будинку для літніх загинули 15 людей. Фото: kh.dsns.gov.ua

Власниця приватного будинку, у якому функціонував будинок для літніх "Золотий вік", на лікарняному. Біля її будинку виставили наряди поліції.

Вирішується питання про її затримання. Також – керівника закладу, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уточнили інформацію про кількість врятованих із палаючого будинку для літніх людей

"Вирішується питання про затримання власниці пансіонату. Оскільки вона перебуває на лікарняному, біля її будинку виставлено наряди поліції. Також правоохоронці допитують керівника закладу, якого також буде затримано. Трьох осіб зі складу обслуговуючого персоналу доставлено в поліцію, їх опитують", - сказав Аваков.

Остаточні причини цієї трагедії буде встановлено в найкоротші терміни. Уже створена урядова комісія, яка працюватиме на місці трагедії.

Смертельна пожежа у Харкові на вул. Нижня Гиївська, 150Б сталася 21 січня о 15:03. На момент займання в двоповерховому приміщенні були 33 людини. О 16:53 пожежу загасили. Поки що відомо про 15 жертв. Ще 9 людей у лікарнях.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа в пансіонаті для літніх: біля будинку власниці виставили наряди поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі