вівторок, 10 грудня 2019 13:26

Пожежа в Одесі: директору оголосили про підозру, у слідчих - ще одна версія

Пожежа в Одесі: директору оголосили про підозру, у слідчих - ще одна версія
Рятувальники 6 діб розбирають згарище Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Фото - facebook.com/odessa1com

Директору Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любові Кочерзі повідомили підозру.

Її звинувачують в службовій халатності та порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомив начальник ГУ НП в Одеській області Олег Бех.

"У коледжі не було виявлено жодного вогнегасника, а автоматична система оповіщення була відсутня. Склад вогнегасників знайшли під ліжком у коменданта. Оповіщення про пожежу в коледжі здійснювалося шляхом натискання на застарілу сигналізацію типу "Ревун" на першому поверсі", - сказав Бех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відкрила кабінет, побачила дим і замкнула двері" - страшні подробиці про смертельну пожежу в коледжі

У коледжі навчалося понад 600 учнів на контрактній основі, а це по 10-14 тисяч гривень в рік. Слідство буде розбиратися, куди витрачали ці гроші.

Слідчі поліції, що встановлюють причини пожежі на Троїцькій, зараз розглядають уже три версії: займання через несправність електропроводки, навмисний підпал та необережне поводження з вогнем.

Рятувальники 6 діб розбирають згарище Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Станом на ранок 10 грудня під завалами відшукали тіла 10 загиблих. Ще 4 людей залишаються безвісти зниклими.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа в Одесі: директору оголосили про підозру, у слідчих - ще одна версія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі