середа, 14 квітня 2021 16:19

Поїхав на закупи: у Польщі українець втік із самоізоляції

Поїхав на закупи: у Польщі українець втік із самоізоляції
43-річний українецьприлетів до Польщі з Києва. Те, що він інфікований, виявив тест Фото: pravda.com.ua

У Варшаві в українця виявили коронавірус. Чоловіка відправили в спецбудинок для проходження самоізоляції, звідки він після кількох спроб таки втік.

43-річний українець прилетів у Польщі з Києва. Те, що він інфікований, виявив тест, пише in Poland. Медична служба варшавського аеропорту ім. Фридерика Шопена відправила чоловіка на карантин у спеціальний будинок для проходження самоізоляції.

Там чоловік почав створювати проблеми, галасував і кілька разів намагався втекти. Останнього разу спроба втечі виявилася успішною - чоловік залишив заклад без відома персоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набитий відвідувачами ресторан Києва "забув" про карантин

Зникнення українця виявили й повідомили до поліції.

Правоохоронці встановили, що чоловік викликав таксі та вирушив до орендованого ним житла, звідти він вирушив до магазину робити закупи. Громадянина України затримали з усіма запобіжними заходами.

Чоловіка тимчасово заарештували. Йому загрожує кілька років в'язниці.

На Філіппінах правоохоронці вирішили провчити порушника карантину Даррена Манаог Пенаредондо та змусили його присідати 300 разів. За кілька днів після цього йому стало зле й він помер.

Зараз ви читаєте новину «Поїхав на закупи: у Польщі українець втік із самоізоляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі