четвер, 23 серпня 2018 14:47

Повідомили новини про родину, яка зникла в окупованому Криму

Повідомили новини про родину, яка зникла в окупованому Криму
Знайшлася сім'я Киливників з Дніпра, яка зникла на 2 тижні під час відпочинку в окупованому Криму. Фото - Facebook Тетяни Трайно

Знайшлася сім'я Киливників з Дніпра, яка зникла на 2 тижні під час відпочинку в окупованому Криму.

Зараз подружжя Іван та Діана з двома дітьми, 8-річною Дариною та Тихоном, 3 роки, перебувають на адміністративному кордоні з анексованим півостровом і прямують додому. Причини їхнього зникнення поки що невідомі.

"Слава Богу, що знайшлися! Давайте порадіємо і просто всі зробимо висновок!", - написала у Facebook Анастасія Кирпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік загадково зник, забравши дружину з пологового

Про зникнення родини друзі повідомляли до поліції та писали заяву. Однак там нібито відповіли, що не можуть надати допомогу, оскільки не мають зв'язку із Кримом. Тому на їхні пошуки на півострів їздили родичі.

У Криму зникла родина із Дніпра Діана та Іван Киливник. Разом із дітьми Дариною та Тихоном 9 серпня вирушили на червоній Skoda Fabia АЕ5664СА відпочивати до окупованого Криму. Їхали через Чонгар орієнтовно до Міжводного. Назад мали повернутися ще 17 серпня. Весь цей час телефони були вимкнуті.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили новини про родину, яка зникла в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі