вівторок, 11 вересня 2018 08:49

Повідомили, ким був іноземець, якого знайшли мертвим у столиці

Повідомили, ким був іноземець, якого знайшли мертвим у столиці
Києві у квартирі за місцем проживання знайшли мертвим Барі Бонена. Він громадянин Ізраїлю, впродовж тривалого часу займався в Україні волонтерською діяльністю. Фото - facebook.com/butusov.yuriy

Києві у квартирі за місцем проживання за дивних обставин загинув Барі Бонен.

Він громадянин Ізраїлю, який впродовж тривалого часу займався в Україні волонтерською діяльністю. Інформація про загибель інструктора Національної гвардії виявилася помилковою. Про це у Facebook повідомив Юрій Бутусов.

"Знайдений загиблим в квартирі в Києві за місцем проживання Барі Бонен - громадянин Ізраїлю, який тривалий час працював в Україні. Був нагороджений за волонтерську діяльність медаллю однієї з громадських організацій. Інформація про загибель інструктора Національної гвардії виявилася помилковою", - написав Бутусов.

На сторінці у Facebook Барі Бонен вчора, 10 вересня, залишив останнє повідомлення. Написав, що його душа зламана, і він більше не може терпіти цей біль.

"Моя душа зламана, і я не відкривав її надто для більшості з вас. Я більше не можу терпіти цей біль. Я просто хочу попрощатися з усіма людьми, з якими я мав честь бути знайомим і бути близьким в моєму житті. І прошу вибачити тих, кого я образив чи кому я зробив боляче… Пам'ятайте мене доброю людиною, яка зробила багато і в основному хорошого в своєму житті", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це великий крок у неправильному напрямі" - Супрун про самогубство

Останнім часом Барі Бонен вів сторінку громадської організації "Грузинський легіон".

"Я добре знав Барі, він допомагав нам як волонтер. Він не брав участі в бойових діях в Україні і не був інструктором Нацгвардії, але він допомагав нашій боротьбі. Ми не бачилися останні півтора місяці, не знаю, що він робив в цей час . Але коли ми бачилися, у нього не було депресії і він не був схожий на людину з проблемами, я не чув, щоб у нього не було грошей або ще щось таке. Знаю його як порядну людину, важко повірити, що він міг би піти з життя з власної волі ", каже керівник "Грузинського легіону" Мамука Мамулашвілі.

За неофіційною інформацією, Барі Бонен останнім часом контактував з рядом державних структур України.

У Києві на орендовані квартирі знайшли мертвим 36-річного іноземця. Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявила господиня квартири. Поруч з тілом лежав стартовий пістолет, перероблений під стрільбу бойовими патронами 9 мм. За попередніми висновками поліції, іноземець наклав на себе руки. Остаточну причину смерті встановлять при проведенні судово-медичної експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, ким був іноземець, якого знайшли мертвим у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі