середа, 27 лютого 2019 14:13

Постраждалі в аварії не задоволені вироком Зайцевій і Дронову

Постраждалі в аварії не задоволені вироком Зайцевій і Дронову
Постраждалі під час харківської аварії вимагатимуть притягнути до відповідальності експертів та слідчого у цій справі. Фото - NewsRoom

Постраждалі під час харківської аварії вимагатимуть притягнути до відповідальності експертів та слідчого у цій справі.

Вони хочуть отримати правову оцінку тяганини з результатами експертизи на опіати в аналізах Олени Зайцевої, розповіла їх адвокат Лариса Матвеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайцевій і 120 років мало: реакція соцмереж на вирок у справі харківської аварії

"Чи задоволені ми вироком? Якщо говорити про термін, то, так, бо це максимальне покарання, передбачене санкцією статті. У частині доказів провини Геннадія Дронова, думаю, найближчим часом почуємо позицію його захисників, які подадуть апеляцію. Далі будемо домагатися притягнення до відповідальності експертів, в першу чергу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи. Так само не забудемо своєю увагою і дії слідчих, Волкова в першу чергу. Що втручається в роботу наркологів, "забуває" передавати документи на експертизу і не здатним знайти півроку нарколога Олену Федірко при наявності можливості їй просто зателефонувати. Всьому цьому повинна бути дана правова оцінка", - розповіла Матвеєва.

Обоє обвинувачений у масштабній аварії Олена Зайцева та Геннадій Дронов отримали по 10 років за ґратами із позбавленням права 3 роки кермувати транспортними засобами.

Дронов назвав рішення суду несподіваним і підкреслив, що буде оскаржувати його. Захист Зайцевої ще не визначився, чи подаватиме апеляцію.

Зараз ви читаєте новину «Постраждалі в аварії не задоволені вироком Зайцевій і Дронову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі