неділя, 29 вересня 2024 13:29

Постраждали три десятки людей: у німецькому місті спалахнули одразу три пожежі
4

Внаслідок кількох пожеж у німецькому місті Ессен поранення отримали приблизно 30 людей.

Аварійні служби були розгорнуті в трьох місцях одночасно ввечері. Правоохоронці заарештували підозрюваного у підпалах. Про це повідомляє Spiegel.

Передісторія пожеж поки невідома. У пожежній службі повідомили про 31 постраждалу людину, поліція нарахувала 29.

У німецькому місті Ессен виникло відразу три пожежі
Фото: gettyimages.com
У німецькому місті Ессен виникло відразу три пожежі
У німецькому місті Ессен виникло відразу три пожежі
У німецькому місті Ессен виникло відразу три пожежі

Загоряння виникли одне за одним у двох будинках у районах Альтенсен та Стоппенберг. Зараз з'ясовують, чи могли ці пожежі бути пов'язаними між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постраждали понад 30 людей: у Німеччині загорілось оглядове колесо

Видання пише, що всі три пожежі спричинили сильне задимлення. Вогонь спалахнув на сходовій клітці одного з житлових будинків. Тому шлях до порятунку для мешканців був заблокований. Рятувати людей довелось за допомогою драбини після того, як мешканці привернули до себе увагу через вікна.

Двоє дітей перебувають у критичному стані. Ще одна дитина і двоє дорослих отримали серйозні травми. Семеро людей отримали легкі поранення. В іншій пожежі в житловому будинку в місті одинадцять людей отримали поранення, ще вісім мають незначні травми.

Припускають, що підозрюваний у підпалах також в'їхав у два магазини на фургоні доставки. За оперативною інформацією, ніхто не постраждав. Чоловіка затримали неподалік від цих двох магазинів.

У Німеччині наприкінці серпня стався вибух на підприємстві з виробництва вибухових речовин Тройсдорфі, Північний Рейн-Вестфалія.

Двоє працівників отримали серйозні поранення.

Зараз ви читаєте новину «Постраждали три десятки людей: у німецькому місті спалахнули одразу три пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі