неділя, 28 лютого 2021 11:21

Поставили на коліна, повалили й били: школярки розправилися з одноліткою (18+)

Поставили на коліна,  повалили й били: школярки   розправилися з одноліткою (18+)
В одній зі шкіл Кривого Рогу три школярки поставили на коліна свою однолітку. А потім побили. Відео знущань з'явилося в мережі. Фото: скріншот із відео

В одній зі шкіл Кривого Рогу на Дніпропетровщині три школярки поставили на коліна свою однолітку. А потім побили.

Відео інциденту опублікував у Facebook блогер Олексій Таймурзін. За його словами, інцидент стався в школі №15, в Металургійному районі.

На кадрах можна бачити, що школярка стоїть перед своїми кривдницями на колінах і терпить образи. А коли намагається відповісти, її валять на землю і б'ють. Розправу знімають на відео інші підлітки. Спочатку сміються. Потім з-за кадру чути голос дівчини, яка просить кривдниць зупинитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата жорстоко познущалися з подруги (18+)

"Сподіваюся, батьки агресивних підлітків, адміністрація даного навчального закладу, відділ освіти району, міста та області не будуть відмовчуватися, ніяк не реагуючи на подібні явища в навчальних закладах?", - написав блогер під відео.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

У Дніпропетровській області підлітки жорстоко познущалися над однолітком. Вони його побили та обстригли волосся. Відео катувань хлопці виклали в інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Поставили на коліна, повалили й били: школярки розправилися з одноліткою (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі