неділя, 20 червня 2021 08:34

Порубав жінці голову: нові подробиці про вбивцю, за якого обіцяють гроші

Порубав  жінці голову: нові подробиці про вбивцю, за якого обіцяють гроші
У Лозовій на Харківщині вбили жінку. Поліцейські розшукують підозрюваного. Йому 30-35 років. З особливих прикмет - велика родимка на правій щоці. Фото: hk.npu.gov.ua

Продовжують пошуки підозрюваного у вбивстві 63-річної жінки в Лозовій на Харківщині.

Жінку звали Наталія Шалімова. Її тіло знайшли у власній квартирі мікрорайону №4 13 червня. У неї була порубана голова – дві рани на лобі, одна на лівій скроні та щоці. Про це Gazeta.ua стало відомо з власних джерел.

Напередодні жінку начебто бачили з невідомим чоловіком. Саме його підозрюють у скоєнні злочину. За деякими даними, мав намір втекти з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують убивцю матері: показали фото

Прикмети підозрюваного: на вигляд 30-35 років, зріст 170-175 см, чорне коротке волосся, худорлявої статури. З особливих прикмет – родимки на правій щоці та правій руці.

Був одягнутий у синю кепку, коричневу куртку з капюшоном, чорну футболку, чорні спортивні штани на манжетах із білими смугами, коричневі кросівки. Із собою має рюкзак чорного кольору.

Раніше повідомлялося, що за надання достовірної інформації про анкетні дані або місцезнаходження розшукуваного виплатять грошову винагороду. Інформацію можна повідомляти за тел. 0574590064, 0507815709, 0667084960.

Зараз ви читаєте новину «Порубав жінці голову: нові подробиці про вбивцю, за якого обіцяють гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі