середа, 21 квітня 2021 11:26

Породілля залишила в пологовому будинку дитину і втекла

Породілля залишила в пологовому будинку дитину і втекла
У пологовому будинку дівчинку назвали Надією – як акушерку, а по-батькові "Олександрівна" на честь лікаря-гінеколога, який приймав пологи Фото: pixabay.com

У Гайсині Вінницької області жінка залишила в пологовому будинку свою новонароджену дитину й утекла.

Лікарям жінка сказала, що живе в Києві, а на Вінниччині була в гостях у свекрухи, пише Суспільне. Але всі дані, які назвала породілля, виявилися фальшивими. Відмову від дитини вона не написала.

"Дівчинка хороша, вагою 3590 кг, зріст 51 см. Прокидається на годування. Добре почувається, уже позіхає, спати хоче. Вона спокійна: поїла, трішки погуляла і спить, як здорова дитинка", - розповіла дитяча медсестра Ольга Шекерська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка народила вдома дитину й поклала її в морозильник

За словами завідувача акушерсько-гінекологічного відділення лікарні Олександра Стародуба, одяг, підгузки й ковдру для дитини принесли місцеві жителі. Лікар розповів, що народжувати жінка почала ще на вулиці, її супроводжував чоловік. Документів із собою породілля не мала. На обліку в їхній жіночій консультації не перебувала. Лікарям сказала, що це її четверта дитина.

"Фоторобот ми не можемо зробити. Вона була в масці, постійно відвертала обличчя. На вигляд жінка 30-38 років, чорнява, зачіска коротка", - повідомила офіцерка ювенальної поліції Наталя Гудима.

У пологовому будинку дівчинку назвали Надією, як акушерку, а по-батькові - Олександрівна, на честь лікаря-гінеколога, який приймав пологи.

За словами в. о. начальника районної служби у справах дітей Олександра Дзюменка, мама може впродовж трьох місяців повернутися за дитиною. Якщо жінку знайдуть і вона відмовиться від дитини, то її позбавлять батьківських прав, а дівчинку відправлять у вінницький дитячий будинок.

У місті Новоград-Волинський 31-річна жінка на шостому місяці вагітності стимулювала в себе пологи, у результаті яких народилися двійнята. Після цього мати позбавила їх життя.

Зараз ви читаєте новину «Породілля залишила в пологовому будинку дитину і втекла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі