субота, 09 травня 2020 18:10

Породілля з немовлям померли після кесаревого розтину. Тіло дитини зникло

Породілля з немовлям померли після кесаревого розтину. Тіло дитини зникло
В Енергодарі Запорізької області після кесаревого розтину померли немовля та мати. Фото: Рудана

В Енергодарі Запорізької області після кесаревого розтину померло немовля. За життя матері лікарі боролися 40 діб.

Голова родини Святослав Наумичев звинувачує лікарів. Та каже про зникнення тіла дитини. Про це написав у Facebook.

За словами чоловіка у його 34-річної дружини, здорової жінки, на восьмому місяці вагітності відійшли води, вона потрапила в пологове відділення міста Енергодар. Жінці зробили кесарів розтин – дитина з'явилася на світ мертвою, у породіллі відмовили нирки. Жінку у важкому стані перевели до реанімації, де підключили до апарату штучної вентиляції легень. Наумичев вважає, що лікарі припустилися помилок і під час кесаревого розтину, й в реанімації.

З Енергодора породіллю доставили до Запоріжжя, жінку намагалися врятувати впродовж понад 40 днів, але вона померла. Наумичев хотів поховати дружину разом із дитиною, але виявилося, що тіло немовля загадковим чином зникло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24-річний чоловік помер, бо лікарі боялися його оглянути

"За фактом смерті дружини і зникнення тіла дитини відкриті кримінальні провадження. Винуватці, які загубили два життя (дитини та здорової молодої жінки), повинні понести покарання ", – зазначив чоловік.

Оцінити дії лікарів має спеціальна комісія незалежних експертів, створена Департаментом охорони здоров'я Запорізької обласної державної адміністрації. Однак вона розпочне роботу лише після карантину. Про це заявив головлікар закладу Андрій Бредихін і закликав припинити травлю лікарні.

Зникнення тіла дитини в медзакладі не коментують.

У Запоріжжі 33-річна жінка померла за кілька днів після пологів. Вона народила доньку, за кілька днів впала у кому. Померла від набряку мозку, не приходячи до тями. Окрім новонародженої доньки, у її чоловіка залишився син, 3,5 роки.

Зараз ви читаєте новину «Породілля з немовлям померли після кесаревого розтину. Тіло дитини зникло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі