четвер, 04 травня 2017 17:03

Порноактрису та її продюсера затримали правоохоронці

Порноактрису та її продюсера затримали правоохоронці
26-річний чоловік організував трансляцію порнографії зі свого дому. В якості актриси для відео запросив свою співмешканку. Фото - Кореспондент.net

У Одесі затримали 26-річного чоловіка та його на рік молодшу співмешканку, які розповсюджували порнографічну відеопродукцію у мережі Інтернет.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

Ідея транслювати порнографію в Інтернет виникла у 26-річного чоловіка. Його співмешканка погодилася брати участь у "проекті" в якості актриси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сутенер розвозив повій по саунах

Чоловік зареєстрував жінку на спеціалізованому Інтернет-ресурсі. Встановив вдома спеціально облаштовану комп'ютерну техніку з веб-камерою. Для розрахунків відкрив у електронній платіжній системі гаманець. Порнографію за гроші транслювали клієнтам у приватному чаті. Все фіксувалося на диски.

Працівники кіберполіції в ході оперативних заходів викрили зловмисників і встановили їх особистості.

"За даним фактом спільникам повідомлено про підозру. Обвинувальний акт направлено до суду. Зловмисникам загрожує до 7 років в'язниці", - розповідає начальник Київського відділу поліції Олександр Лазар.

Кіберполіція викрила на розповсюдженні дитячої порнографії киянку, яка раніше працювала вчителькою.

Зараз ви читаєте новину «Порноактрису та її продюсера затримали правоохоронці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі