пʼятниця, 23 квітня 2021 16:25

Порівняли з Арією Старк із "Гри престолів": хитра шахрайка придумала незвичну аферу

У місті Синельникове Дніпропетровської області жінка придумала шахрайську схему для отримання кредитів у банку.

Вона постійно змінювала зовнішність і паспорти, але її злочинну діяльність все одно розкрили, розповів один зі співзасновників Монобанку Олег Гороховський у Facebook. Він показав фотографії, які пенсіонерка регулярно надсилала в банк для отримання кредиту і порівняв її з героїнею серіалу "Гра престолів" Арією Старк.

"Сенсація! Бабуся Ар'ї Старк живе в Україні. Бабусі 60 років, вона з міста Синельникове Дніпропетровської області. Неодноразово судима за статтею про шахрайство. Раніше торгувала підробленими та вкраденими паспортами. З часом бізнес з торгівлі стиснувся, оскільки майже все її оточення відловили та посадили, і їй довелося "йти на справу" самій", - розповів Гороховський.

Автор: facebook.com/oleg.gorohovsky
  Хитру шахрайку, яка змінює зовнішність для отримання кредитів, викрили
Хитру шахрайку, яка змінює зовнішність для отримання кредитів, викрили

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка віддала шахрайці майже €16 тис., щоб "урятувати" онука від порчі

Він додав, що жінка постійно змінює вигляд і документи, щоб взяти кредити в українських банках. У Моно вже зібралася ціла колекція фотографій хитрої шахрайки.

"Жінка змінює вигляд і паспорти та намагається отримати кредити в українських банках. Ось тільки деякі з її безрезультатних спроб взяти кредити в Моно. Подивіться, які маски з храму багатоликого вона використовує. Особливо їй добре в масці Старої Шапокляк - перша в нижньому ряду. Подейкують, правда, що це навіть не бабуся Ар'ї, а сам безликий Яке Хгар, у зв'язку із завершенням останнього сезону "Гри престолів", уже майже два роки намагається відкрити карту Iron Bank, але я в це не вірю", - написав Гороховський.

Історія з шахрайкою повеселила користувачів мережі, і вони в коментарях порадили навіть зняти серіал.

У Сумах псевдоцілителька видурила у 85-річної жінки 170 тис. грн. Шахрайка серед вулиці провела їй обряд "чищення" від негативної енергії. Жінці вона повідомила про нещастя, яке начебто має статися.

Зараз ви читаєте новину «Порівняли з Арією Старк із "Гри престолів": хитра шахрайка придумала незвичну аферу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі