вівторок, 21 серпня 2018 17:04

Поновлений на посаді поліцейський збив жінку з дитиною

Поновлений на посаді поліцейський збив жінку з дитиною
У Сумах поліцейський за кермом власного атомобіля Daewoo Lanos збив на пішоходному переході 29-річну жінку та 14-річну дівчину. Фото - РБК-Україна

У Сумах поліцейський за кермом власного атомобіля Daewoo Lanos збив на пішоходному переході 29-річну жінку та 14-річну дівчину.

Аварія сталася 21 серпня близько 14:10 на перехресті вулиць Івана Сірка та Інтернаціоналістів, повідомила начальник відділу комунікації поліції області Ельвіра Біганова.

"Будучи за кермом власного автомобіля, поліцейський скоїв наїзд на двох пішоходів, які перетинали дорогу по пішохідному переходу. Їх обох з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Водій-порушник працює у Краснопільському відділенні поліції. Його затримали та направили на проходження медичного огляду на наявність у крові алкоголю. Начальник ГУНП в області Микола Лушпієнко призначив проведення службового розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік загинув під колесами патрульного авто

"Свого часу ми вже звільняли цього співробітника з лав поліції за порушення службової дисципліни. Проте рішенням суду його було поновлено на посаді та в поліції. Моя принципова позиція – не тільки звільнити даного працівника, а й притягти його до відповідальності. Службове розслідування з цього приводу вже проводить Управління кадрового забезпечення ГУНП області", - говорить Лушпієнко.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

У Сумах на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська автомобіль Audi вдарив у бік поліцейську Toyota Prius. Після удару обидва авто вилетіли на тротуар. Машина патрульних буквально знесла людей. До лікарні забрали 7 постраждалих. Свідки цієї аварії переконують - поліцейські мчали на червоне. А систему попередження ввімкнули лише перед світлофором.

Зараз ви читаєте новину «Поновлений на посаді поліцейський збив жінку з дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі