неділя, 13 жовтня 2019 19:16

Понад місяць шукали 18-річну студентку столичного вишу

Понад місяць шукали 18-річну студентку столичного вишу
У Києві понад місяць розшукували 18-річну студентку місцевого університету. Фото - kyiv.npu.gov.ua

У Києві понад місяць розшукували 18-річну студентку місцевого університету. Дівчина родом із Черкаської області. Ще 5 вересня вона не повернулася після занять до гуртожитку на вулиці Ломоносова і перестала виходити на зв'язок із рідними.

Поліцейські знайшли паспорт і візитницю зниклої, відпрацьовували різні версії. Розшукали дівчину завдяки камерам відеоспостереження, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третю добу розшукують 15-річну школярку, з якою обірвався зв'язок

"Останнє її місце знаходження був Труханів острів. І під час відпрацювання цієї території нам вдалося її розшукати. Дівчина не надає пояснень правоохоронцям, де перебувала та проживала весь цей час. Також встановлено, що відносно неї протиправних вчинків скоєно не було. Студентку передали батькам", - розповів співробітник відділу кримінальної поліції Голосіївського управління поліції Сергій Тичина.

У подальшому з родиною працюватиме психолог для надання кваліфікованої допомоги.

Більше доби в Дніпрі шукали 16-річну Марію Корольову. Напередодні зникнення школярка посварилася з мамою через навчання, після чого не повернулася додому. У неї був вимкнений телефон.

Зараз ви читаєте новину «Понад місяць шукали 18-річну студентку столичного вишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі