четвер, 03 лютого 2011 16:26

Помічник Добкіна вигнав ветеранів зі словами: "Щоб ви, діти війни - бл...ді, швидше здохли!"

У приймальні Харківської ОДА двох жителів Куп'янського району зустріли словами: "Щоб ви, діти війни - бл...ді, швидше здохли!". Сам глава ОДА Михайло Добкін на прийом громадян не з'явився.

Як розповіла голова ветеранської організації Куп'янська Ніна Антонович, сьогодні вранці вона супроводжувала до Харкова на особистий прийом до голови облдержадміністрації жителя с. Сельнікова Куп'янського району Івана Кулика.

Іван Степанович - інвалід першої групи Великої Вітчизняної війни, має 13 поранень, свій фронтовий шлях завершив у Берліні.

За словами Ніни Антонович, на прийом до Добкіна вони не можуть потрапити вже близько трьох місяців. Не виключенням став і сьогоднішній день - четвер, 3 лютого 2011 року, коли всупереч графіку особистого прийому, розміщеному на офіційному сайті ХОДА, Михайло Добкін не з'явився.

У той же час, працівник приймальні Харківської облдержадміністрації, який представився ветеранам з Куп'янська головним спеціалістом Володимиром Ляхіним (в телефонному довіднику ХОДА значиться прізвище Лях - ред.), за словами Ніни Антонович, неадекватно відреагував на обурення ветеранів.

"Щоб ви, діти війни - бл...ді, швидше здохли!" - дослівно процитувала журналістам фразу, адресовану ветеранам працівником приймальні облдержадміністрації, Ніна Іванівна.

За словами Івана Кулика та Ніни Антонович, на допомогу головному спеціалісту приймальні Харківської облдержадміністрації прийшов і черговий міліціонер, який спробував якомога швидше випровадити ветеранів Великої Вітчизняної війни на вулицю.

Главное

Зараз ви читаєте новину «Помічник Добкіна вигнав ветеранів зі словами: "Щоб ви, діти війни - бл...ді, швидше здохли!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі