середа, 21 серпня 2019 17:31

Померли, тримаючись за руки: розповіли про ще двох жертв пожежі у "Токіо Стар"

Померли, тримаючись за руки: розповіли про ще двох жертв пожежі у "Токіо Стар"
Кияни Маргарита та Євген загинули під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар". Вона виникла вночі 17 серпня. Крім них, загинули ще 7-ро постояльців. 10 - постраждали. Фото - ТСН

Кияни 24-річний Євген та 23-річна Маргарита, які загинули у пожежі в "Токіо Стар", приїхали до Одеси лише на день погуляти. Після ночівлі у готелі мали вирушити додому до столиці.

16 серпня о 23:16 вони ще були на зв'язку. Товариш запрошував їх на ночівлю до себе, проте Євген відмовився. Померли в готельному номері, тримаючись за руки. Про це розповіла сестра загиблого Анна, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Упізнання жертв пожежі в "Токіо Стар": наймолодшій – 10 років

"Я до останнього не вірила, що з Женею це сталося. Все думала, що в нього, може, телефон викрали чи щось ще. Ми разом відпочивали у Росєйці, це Татарбунарський район Одеської області. Але вони хотіли заїхати до Одеси погуляти, бо ніколи там не були. Женя казав, що хоч і служив в Одесі у прикордонних військах, але на морі там ніколи не був. І вони заїхали на один день до Одеси, і мусили вже 17 серпня їхати до Києва", - розповіла сестра Євгена.

Євген та Маргарита працювали поварами у престижному ресторані столичного Гідропарку – вони там познайомились. На момент родинного відпочинку на морі зустрічались лише близько 3-х місяців. Але Євген після приїзду з моря збирався повести кохану до РАЦСу.

Маргарита була єдиною донькою у матері.

19 серпня в Балті Одеської області поховали 18-річну Ольгу Романюк та 17-річного Миколу Кравченка. Вони загинули під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар".

Зараз ви читаєте новину «Померли, тримаючись за руки: розповіли про ще двох жертв пожежі у "Токіо Стар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі