вівторок, 22 червня 2021 19:04

Помер водій маршрутки, якого вдарив син пасажирки

Помер водій маршрутки, якого вдарив син пасажирки
Чоловіку, який вдарив водія, загрожує тюрма. Фото: "Суспільне"

У Рівному помер 56-річний водій маршрутки, якого вдарив син пасажирки.

Підозрюваний Ігор Лук'янчук заявив, що водій лаявся та не дотримувався маршруту. У поліції розслідують вбивство з необережності, повідомляє "Суспільне".

Інцидент трапився 7 червня на кінцевій зупинці 47-го маршруту.

"Чоловік випадково зустрів водія і запитав його, чому він напередодні відмовив у зупинці його матері. Той не відповів та застосував нецензурну лайку. Житель Великої Омеляни розлютився та вдарив кермувальника в лице", – розповідала пресофіцерка Нацполіції області Юлія Мозоль.

Водій впав на асфальт та втратив свідомість. Його госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою та переломом основи черепа.

Лук'янчук казав, що не хотів завдавати водієві травм. Вимагав пояснень. Коли той відреагував агресивно – штовхнув чоловіка.

21 червня водій, не приходячи до тями, помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В автобусі пасажир побився з кондуктором: конфлікт потрапив на відео

Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

У селі Вересневе на Рівненщині побили 56-річного водія маршрутного таксі №47. Із закритою черепно-мозковою травмою та переломом основи черепа він у лікарні.

Підозрюваного встановили. Це 26-річний житель села Велика Омеляна, син невдоволеної пасажирки маршрутки, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Помер водій маршрутки, якого вдарив син пасажирки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі