середа, 01 липня 2020 17:08

Помер 6-річний хлопчик, якого побив хрещений

Помер 6-річний хлопчик, якого побив хрещений
У Києві п'яний 38-річний чоловік побив 6-річного похресника. А потім разом із матірью дитини збрехав, що хлопчик випав із вікна Фото: kyiv.npu.gov.ua

У столичній лікарні помер 6-річний хлопчик, якого побив 38-річний хрещений, що намагався видати все за нещасний випадок. Хлопчик мав закриту черепно-мозкову травму, множинні переломи та забої внутрішніх органів. Йому провели низку операцій, але врятувати не змогли.

У зв'язку зі смертю дитини справу перекваліфікували на умисне вбивство, повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розчленував хрещеницю

"Прокурори перекваліфікували дії підозрюваного на умисне вбивство у зв'язку зі смертю дитини", — сказала Максимець.

Раніше йому було повідомлено про підозру у замаху на життя хлопчика.

Затриманий перебуває під вартою без права на заставу.

У Києві п'яний 38-річний чоловік мало не забив до смерті 6-річного похресника. Щоб приховати сліди злочину, разом із матір'ю хлопчика та друзями викликали "швидку" і повідомили, що хлопчик випав із вікна. Подія сталася 25 червня на вул. Шолом Алейхема. Зловмисника затримали на місці, він - уродженець Волинської області.

Зараз ви читаєте новину «Помер 6-річний хлопчик, якого побив хрещений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі