Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2012 14:52

Полтавські сатаністи вирізають на тілі своїх жертв знаки люцефера

Полтавські сатаністи вирізають на тілі своїх жертв знаки люцефера
На нозі у дівчини вирізали сатанинський знак. Фото: maryno.net

В місті Кременчук Полтавської області 18-річну студентку недалеко від зупинки "Палац культури "КрАЗ" в нагірній частині міста перестріло п'ятеро хлопців у капюшонах. Вдарили у потилицю. Коли знепритомніла, на п'яті ножем вирізали сатанинський знак.

"Це було серед білого дня. Вона йшла з навчання в гуртожиток. Зразу з подружками, потім залишилися одна. Біля гуртожитку її вдарили по голові. Там є якісь чагарники, відволокли туди. Зняли взуття з лівої ноги. Обережно розрізали колготок і на п'ятці зробили глибокий виріз — зображення сатанинської зірки, - розповіла анонімно родичка дівчини. - Нічого не взяли. Хоча на ній були золотий ланцюжок, браслет, сережки, обручки. В сумці — 300 гривень. Весь час вона була непритомна. На дворі почався дощ, прокинулася. Їй допомогла якась перехожа жінка. Викликали матір. Вона її відвезла додому, збираються забрати документи з навчального закладу. В міліцію звертатися не схотіли, злякалися. Чула, подібне вчинили ще з кількома дівчатами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатаністи вбили і випили кров свого 18-річного друга

В міліції розказали, перевірили всі звернення до лікарень. З такою травмою ніхто не потрапляв.

"Ми почули про подібний випадок від місцевого журналіста, - сказала Лариса Майоршина з Кременчуцької міліції. - Перевірили приймальні та терапевтичні відділення лікарень. Ніхто з такими травмами не звертався. В міліцію також ніхто не приходив".

Зараз ви читаєте новину «Полтавські сатаністи вирізають на тілі своїх жертв знаки люцефера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути