пʼятниця, 31 липня 2020 20:40

Поліція знайшла брата і сестру, які втекли з дитбудинку
4

На Київщині шукали дітей
Фото: Національна поліція
На Київщині шукали дітей
На Київщині шукали дітей
На Київщині шукали дітей

У Тарасівці Києво-Святошинського району Київської обл. 11-річна сестра та 13-річний брат втекли з дитбудинку сімейного типу.

Намагалися добратися до рідної матері. Її позбавили батьківських прав через алкоголізм, повідомляє відділ комунікації поліції Київської обл.

Дітей шукали 10 годин. Вони втекли 30 липня. Вихователька повідомила, що до цього вони вели себе зухвало і провокували конфлікти. Зникли, коли дорослі забрали у них гаджети.

Опитування рідних, знайомих і друзів утікачів не дали результати.

До поліції подзвонив житель села Немішаєве Бородянського району Київської обл. і розповів, що бачив дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самотнім матерям збільшать допомогу на дітей

"Вони ще ввечері електропоїздом приїхали в Немішаєве, ночували на території покинутого заводу. Потім планували їхати в рідної матері, яка живе в сусідньому селі", - повідомили в поліції.

Брата і сестру повернули в дитбудинок сімейного типу.

В Україні завершується процес реформування сиротинців для влаштування дітей у патронатні або прийомні сім'ї. Про це заявив під час селекторної наради з представниками ОДА заступник міністра соціальної політики Олег Коваль, передає пресслужба Департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Поліція знайшла брата і сестру, які втекли з дитбудинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі