середа, 06 травня 2020 13:15

Поліцейський застрелився після ДТП, в якій ніхто не постраждав

Поліцейський застрелився після ДТП, в якій ніхто не постраждав
У Київській області поліцейський нібито застрелився після скоєння ним ДТП, у якій ніхто не постраждав. Фото: Reuters

У Київській області поліцейський нібито застрелився після скоєння ним ДТП, у якій ніхто не постраждав.

Подія сталася вночі 5 травня на автодорозі "Київ - Харків". Працівник поліції на власному автомобілі Cherry прямував до одного з сіл у Бориспільському районі. За попередньою інформацією, неподалік села Іванків він обігнав інший автомобіль та, не впоравшись із керуванням, влетів у відбійник. Після чого зупинився та вийшов з авто, аби перевірити, чи все гаразд, пише УНН із посиланням на джерела серед правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський збив дівчинку й застрелився

Після спілкування з невстановленими особами, авто яких обігнав поліцейський, останній вистрілив собі в рот з травматичного пістолета. Внаслідок отриманих травм помер на місці. Мотиви такого вчинку невідомі.

Розпочато досудове розслідування. Поліція перевіряє, чи справді це було самогубство.

У Дніпрі вкоротив собі віку 41-річний працівник відділення поліції Дніпровського аеропорту. Він зачинився в кімнаті відпочинку та вистрелив собі в голову з табельного пістолета. Перед тим надіслав прощальне SMS своїй знайомій. А також залишив записку, в якій просить пробачення.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський застрелився після ДТП, в якій ніхто не постраждав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі