пʼятниця, 05 жовтня 2018 16:16

Поліцейський вимагав у бізнесмена хабар за розкриття злочину

Керівник одного з підрозділів Нацполіціі міста Краматорськ Донецької області вимагав у місцевого фермера хабар за свої "послуги". Поліцейський відмовлявся розкривати вчинений щодо підприємця злочин без "винагороди".

Майор поліції вимагав 200 тис. грн за сприяння у затриманні зловмисників, які викрадали урожай із орендованих фермером сільськогосподарських земель, повідомили у СБУ.

Поліцейський не тільки відмовлявся розслідувати справу, а й погрожував створенням перешкод для комерційної діяльності фермера.

Автор: СБУ
  Майор поліції вимагав 200 тисяч гривень
Майор поліції вимагав 200 тисяч гривень
Автор: СБУ
  Майор поліції вимагав 200 тисяч гривень
Майор поліції вимагав 200 тисяч гривень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали воєнкома, який вимагав хабар з призовника

Для отримання хабара поліцейський використав посередника. Однак корупціонер був затриманий на робочому місці після отримання всієї суми хабара.

Операція проводилась під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

Правоохоронці затримали майора поліції згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо обрання фігуранту справи ступеню запобіжного заходу.

Адміністративний апеляційний суд Києва відмовився задовольнити апеляції НАБУ та Державної аудиторської служби у справі про корупцію в Міністерстві оборони.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський вимагав у бізнесмена хабар за розкриття злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі