четвер, 30 липня 2020 08:10

Поліцейський скандал: на знущання у відділку поскаржився ветеран АТО

Поліцейський скандал: на знущання у відділку поскаржився ветеран АТО
Близько сотні людей пікетували Одеське управління нацполіції через свавілля поліцейських із Болградського райвідділу. Там копів підозрюють у знущанні та побитті ветерана АТО. Фото: tsn.ua

Новий скандал через знущання у відділку поліції виник на Одещині. Напередодні близько сотні людей пікетували Одеське управління нацполіції. Протестували проти свавілля поліцейських із Болградського райвідділу, де копів підозрюють у знущанні та побитті ветерана АТО 29-річного Тараса Чернявського.

Він потрапив до лікарні зі струсом мозку, забоями та травмою ноги. Потерпілий каже, що знущалися саме через те, що він воював на Донбасі, передає ТСН.

"Сказали, мовляв, навчимо тебе поважати бессарабську землю. Бички намагалися мені в рот засипати, землю. Один тримав за вилиці, намагався мені відкрити рот, а другий, це все робив. Мене закували в наручники і вели у відділок: били тілом об решітку, коли вели, почали там бити по голові", - розповів постраждалий ветеран АТО Тарас Чернявський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катували, ґвалтували та вбивали: найгучніші скандали за участі правоохоронців за останні 10 років

За фактом побиття обласна поліція відкрила кримінальне провадження. Двох поліцейських, які фігурують в заяві ветерана, відсторонили від роботи. За справу взялися у Державному бюро розслідувань.

"Працівники, які скоять злочини, не будуть працювати. Це позиція не тільки моя, начальника Головного управління, а Нацполіції. У ситуації треба розібратись і, за законом, притягнути до відповідальності", - каже заступник начальника ГУНП в Одеській області Сергій Махотін.

У Миколаєві троє працівників кримінальної поліції одного з відділів Нацполіції області, а також курсант Національної академії внутрішніх справ жорстоко побили підозрюваного під час допиту. За фактом цього правопорушення ДБР відкрило кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський скандал: на знущання у відділку поскаржився ветеран АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі