понеділок, 08 лютого 2021 07:42

Поліцейських звинуватили в катуванні

Поліцейських звинуватили в катуванні
На Черкащині поліцейських звинуватили в катуванні. Фото: npu.gov.ua

Співробітників Городищенського відділу поліції №2 на Черкащині підозрюють у катуванні.

Про злочин заявив 29-річний чоловік, коли звернувся до лікарні з травмами, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"6 лютого за медичною допомогою із тілесними ушкодженнями звернувся чоловік. Повідомив про побиття. За його словами, до побиття причетні співробітники поліції. Попередньо встановлено, що чоловіка доставляли до відділу поліції, аби перевірити його причетність до крадіжки та шахрайства. Згодом він заявив, що його побили працівники поліції", - розповів начальник обласної поліції Михайло Куратов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейських звинувачують у побитті водія мало не до смерті

Керівництво відділу та поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, відсторонили від роботи. Розпочато службове розслідування та відкрито кримінальне провадження. Поліцейським за катування загрожує до 10 років в'язниці.

За справу взялося Державне бюро розслідувань.

У Жовтих Водах Дніпропетровської області підуть під суд 2 поліцейських. Вони вибивали зізнання з чоловіка за вбивство, яке він не скоював.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейських звинуватили в катуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі