вівторок, 01 грудня 2020 10:42

Поліцейські зі стріляниною ловили п'яного водія

Поліцейські зі стріляниною ловили п'яного водія
З людей ніхто не постраждав. П'яного зловмисника затримали

У селі Гатне Києво-Святошинського району п'яний водій автомобіля скоїв ДТП з автомобілем поліції.

На вимогу зупинитися, чоловік почав тікати, повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій тікав від поліцейських

"Щоб уникнути трагедії на дорозі, поліцейські на службовому авто почали переслідувати порушника, включивши спеціальні синьо-червоні маячки та звуковий сигнал. Однак водій не реагував і продовжив тікати від правоохоронців на великій швидкості. Для зупинки транспортного засобу відповідно до п.7 ст. 46 Закону України "Про Національну поліцію" поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю - відкрили вогонь по колесам автівки порушника, заблокували рух і зупинили автомобіль", - сказано в повідомленні.

Ніхто не постраждав. П'яного зловмисника затримали. Ним виявився 56-річний киянин. Його перевірили на вміст алкоголю за допомогою драгера, і виявили 1.64 ‰.
Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру, суд обере йому запобіжний захід.

У Києві, на вулиці Новогоспітальній, уночі патрульні поліцейські звернули увагу на автомобіль Toyota, який наїхав на бордюр і невпевнено рухався. Інспектори дали водію сигнал про зупинку, але той зупинився не одразу. Як з'ясувалося, за кермом була п'яна жінка. Патрульні запропонували жінці пройти огляд на стан сп'яніння, і жінка погодилася, віддавши їм свої документи. Коли поліцейські почали шукати свідків, аби провести процедуру, жінка почала тікати на автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські зі стріляниною ловили п'яного водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі