субота, 27 липня 2019 17:35

Поліцейські збили жінку з дитиною на переході

Поліцейські збили жінку з дитиною на переході
Поліція розпочала розслідування аварії. Фото: Поліція

26 липня у Харкові відбулося ДТП за участю патрульного автомобіля.

Постраждала 59-річна жінка і 3-річний хлопчик, йдеться в повідомленні патрульної поліції Харківської області.

"26 липня близько 20.35 на перехресті проспектів Петра Григоренка - Героїв Сталінграда сталася ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції. Попередньо встановлено, що автомобіль Toyota Prius рухався по проспекту Героїв Сталінграда. Здійснюючи поворот в напрямку проспекту Петра Григоренка на пішохідному переході автомобіль скоїв наїзд на жінку. Поруч з 59-річною громадянкою йшов 3-річний хлопчик. У результаті ДТП жінку і дитину госпіталізували в лікарню з попереднім діагнозом садна колін у громадянки і пошкодження м'яких тканин у хлопчика", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський збив дитину: відео перших хвилин

Всі обставини ДТП встановлює слідчо-оперативна група. На місці виїжджало керівництво управління патрульної поліції в Харківській області.

За вказаним фактом ініційовано службове розслідування.

У Миколаєві водій приватної "швидкої допомоги" збив на пішохідному переході дівчинку. Після наїзду автомобіль медиків не зупинився і поїхав далі.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські збили жінку з дитиною на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі