середа, 09 жовтня 2019 19:17

Поліцейські затримали кримінального авторитета

Поліцейські затримали кримінального авторитета
Спіймали кримінального авторитета на прізвисько Молдаван. Фото: поліція

У Хмельницькій області співробітники поліції спільно з СБУ затримали кримінального авторитета на прізвисько Молдаван.

Він незаконно перетнув державний кордон, порушив домашній арешт і був в розшуку, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

Чоловік кілька років тому оселився в Хмельницькому, де скоїв ряд злочинів. Він підозрюється у крадіжці та незаконному зберіганні наркотичних засобів.

Під час відбування покарання Молдаван отримав кримінальний статус "смотрящего" і контролював поставки заборонених речовин в установи по відбуванню покарань.

На початку квітня 2019 року порушника міграційного законодавства таки затримали і видворили за межі України із забороною в'їзду до 2022 року. Однак, як з'ясували правоохоронці, незабаром він поза офіційними пунктами пропуску знову перетнув кордон України і повернувся в Хмельницьку область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція припинила діяльність банди "злодіїв у законі"

4 червня працівники поліції його затримали. На період розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, під час відбування якого чоловік втік і з 15 липня був офіційно оголошений в розшук.

9 жовтня, правоохоронці затримали нелегала. Він буде доставлений до суду для обрання вже більш суворого запобіжного заходу - утримання під вартою.

У Хмельницькому правоохоронці накрили "кримінальну сходку" з 19 осіб. Вони відзначали день народження "злодія в законі" на прізвисько "Гулі". Там же провели інтернет-конференцію з іншими кримінальними авторитетами.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські затримали кримінального авторитета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі